Graphic design

About me

Sarandia Photography

Hääplanneri


Hauskaa maanantaita ja mitä parhainta juhannusviikkoa!

Olen aina ollut projekti-ihminen. Varsinkin lukioaikoina olin mukana organisoimassa kaikkea joulujuhlista musikaaliin, mutta silti hääsuunnittelun monimutkaisuus pääsi yllättämään. Häiden järjestäminen ei todellakaan ole pelkkää Pinterestin selailua ja unelmointia, koska varattavia palveluita ja aikataulutettavia asioita on niin huikea määrä. Onkin erityisen kurjaa, jos ihanan rakkauden juhlan suunnittelusta tulee taakka ja murhe hääparille. Hääsuunnittelun kun pitäisi kuitenkin olla ensisijaisesti hauskaa ja mukavaa puuhaa. 

Juuri näiden ajatusten pohjalta päätin rakentaa suomalaisille hääpareille oman wedding plannerin eli hääplannerin. Valmista tietopakettia selatessa ei voinut kuin huokailla, että voi kun tällainen olisi ollut meilläkin käytössä hääsuunnittelun tukena. Selkeässä kuusisivuisessa hääplannerissa häiden osa-alueet on jaettu selkeisiin osioihin, jotka sisältävät myös tarvittavat tilat muistiinpanoille ja aikataulutukselle. Joukkoon on mahtunut myös muutamat muistutukset ja vinkit. 

Parasta hääplannerissa on kuitenkin se, että kaikki häihin liittyvät tiedot floristin puhelinnumerosta vihkiharjoitusten ajankohtaan löytyvät samasta paikasta. Näin kaikki informaatio on hääparin kummankin osapuolen tarkistettavissa ja täydennettävissä. Myös tehtävät ja vastuualueet on helpompi jakaa. Itse ainakin muistan sulhasen huokailleen, että hän kyllä järjestäisi ja varaisi asioita, mutta kun hän ei oikeastaan tiedä mitä pitäisi tehdä. Hääplannerin selaaminen selkeyttää kokonaiskuvaa näin suurta juhlaa ensimmäistä kertaa järjestävälle.

Suosittelen hääplannerin ottamista mukaan myös hääpäivänä. Ohut paperinivaska ei kaason tai bestmanin taskussa paljon paina, mutta sen olemassaolosta on äärimmäisen kiitollinen siinä vaiheessa, kun etsitään myöhässä olevan autokuskin puhelinnumeroa tai avustajat miettivät minne ja milloin heidän pitikään palauttaa vuokratut puvut. Design Sarandian hääplanneri on netistä ladattava ja tulostettava, joten käytännössä hääplanneria voi tulostaa omaan käyttöön useamman version esimerkiksi juuri kaasoille ja bestmaneille. 

Oman hääplannerin saa ostettua Design Sarandian nettipuodista tai sähköpostitse tilaten osoitteesta sari@sarandia.fi. 


---

I designed my first wedding planner printable in Finnish. Anyone in need of an English version? ;)


Ei kommentteja