Graphic design

About me

Sarandia Photography

Hyvinvoiva minäLoppukesästä minulta kyseltiin tulostettavaa plannerisettiä paidonpudotusprojektin tueksi. Lähdin suunnittelemaan kokonaisuutta innolla, sillä tiesin heti, että halusin tarjota jotain muuta kuin pelkän listan syödyille kaloreille. 

Olen itsekin aloittanut muutaman kerran elämässäni painonpudotusprojektin ja omalla kohdallani olen aina löytänyt sudenkuopat muualta kuin syömästäni ruoasta. On turhauttavaa, kun laskee tarkkaan kalorimäärät ja syö mahdollisimman terveellistä ruokaa, mutta paino vain ei putoa. Ahaa-elämys syntyikin vasta sitten, kun ymmärsin, ettei kyse ole mahdollisimman pienen kilomäärän tavoittelusta, vaan kokonaisvaltaisesti hyvinvoivan minän löytämisestä. Siihen kuuluu ainakin itselläni tärkeänä osana hyvä ja riittävä uni sekä vedenkulutus, jota ei voi korvata teen tai kahvin kittaamisella. Jokainen juotu litra ruksitaan päivittäin sivulta ja yöuni merkataan kellotauluun.

Monelle painonpudotus on kuitenkin nimenomaan projekti, jolle on asetettu tavoite. Tästä syystä settiin kuuluu myös sivut vartalon mittojen ja painonkehityksen seuraamiselle. Pienetkin edistusaskeleet motivoivat, kun ne ovat paperilla nähtävissä. Oman kehityksen kirjaaminen ylös luo lopulta kattavan tietokannan omasta hyvinvoinnistasi, onnistumisistasi sekä parannettavista osa-alueista. Oma Hyvinvoiva minä -plannerisetti on ostettavissa ja tulostettavissa Design Sarandian Etsy-kaupasta. Parasta setissä on, että voit tulostaa tarvitsemiasi sivuja aina uudelleen projektin edetessä. Voit myös halutessasi keskittyä vain yhden tai muutaman osa-alueen seuraamiseen. Itse aion esimerkiksi ottaa käyttöön uni- ja liikuntatrackerit tästä setistä, sillä rakennusprojektin keskellä ne tuntuvat nyt kaikkein tärkeimmiltä asioilta oman jaksamisen kannalta. 

Mikäli et halua tilata settiä Etsyn kautta, se onnistuu myös sähköpostitse sari@sarandia.fi

Toivotan kaikille energistä, onnellista ja hyvinvoivaa syksyä!
Rakastakaa itseänne!

Rakkaudella,
Sari


// I was requested to make a health tracker planner kit to support weight loss project and this is what I came up with. Interested to have an English version in my Etsy shop?

Ei kommentteja