Kotokunnaan Kuvataidepiiri kausi 2: Luonto


 


Tervetuloa Kotokunnaan Kuvataidepiiriin innostumaan taiteen tekemisestä kotisohvalta käsin! Taidetutoriaaleja, minitutoriaaleja, vinkkejä, tehtäviä ja inspiroivia haasteita luovuuden herättelyyn! Toisen kauden teemana on erityisesti luonto ja luonnosta inspiroituminen.


Kotokunnaan Kuvataidepiirissä opiskellaan kolmen kuukauden ajan kuvataiteiden tekniikoita, innostutaan käsillä tekemisestä ja tehdään löytöretkiä omaan luovuuteen.


Sisältöä ilmestyy ryhmässä 1-2 kertaa viikossa koko kolmen kuukauden ajan. Inspiroivia tutoriaalivideoita julkaistaan ryhmässä kaksi kertaa kuussa. Tutoriaalivideoiden aiheet vaihtelevat vesivärimaalauksesta sekatekniikkaan ja tekstaustaiteeseen. Tutustumme kuvataiteen tekemiseen monipuolisesti matalalla kynnyksellä. Selkeät ja tunnelmalliset tutoriaalivideot ovat helppoja seurata ja harjoitustyön voit maalata myös kotona videon mukana. Tutoriaalivideon pituus on noin 15-20 minuuttia. Lyhyemmät minitutoriaalit ovat muutaman minuutin mittaisia. Videoiden lisäksi jaan ryhmälle viikon aikana muuta mielenkiintoista materiaalia, kuten parhaimmat vinkkini niin tekniikoista kuin välineistä, luovuutta herätteleviä tehtäviä ja hauskoja haasteita.


Verkkokurssi toteutetaan suljetussa Facebook-ryhmässä, mikä mahdollistaa vuorovaikutteisuutta ja yhdessä oppimista kurssilaisten niin halutessa. Sisältöä on mahdollista käydä läpi myös omaan tahtiin, sillä ryhmä on materiaaleineen avoinna vielä 1 kk kauden päättymisen jälkeen. Ryhmässä saa myös jakaa kommentteja, kuvia omista harjoitustöistä ja esittää kysymyksiä. Suorituspaineita ei ole ja kuvataidepiirissä saat olla oma ihana luova itsesi!


Kenelle kuvataidepiiri sopii? Entä jos olen aloittelija? Mitään aiempaa harrastuneisuutta tai taitoja et tällä kurssilla tarvitse. Innokas ja avoin mieli riittää. Harjoitukset sopivat niin vasta-alkajille kuin kuvataiteiden maailmaan jo tutustuneille. Tule mukaan innostuneeseen joukkoon inspiroitumaan luovuudesta! Huom. Tälle kaudelle osallistuminen ei edellytä osallistumista edeltäville kausille. Kaudet ovat itsenäisiä ja omia kokonaisuuksia.


Kurssimuotoinen kuvataidepiiri alkaa virtuaalisesti torstaina 1.7.2021., mutta piirin Facebook-ryhmä avataan ja ensimmäiset sisällöt on julkaistaan kesäkuussa. Osallistumismaksu ei sisällä tarvittavia välineitä. Ohjeet sopivien välineiden hankintaan saat kurssin alussa. Esimerkiksi vesivärit sekä maalaukseen soveltuva paperi on kuitenkin hyvä hankkia.


ILMOITTAUDU MUKAAN LUOVAAN RYHMÄÄN TÄÄLLÄ

Hinta 59,90 e

Tämä osallistumismaksu kattaa yhden kauden (3 kk) osallistumisen Kotokunnaan Kuvataidepiiriin. Hyödynnä tarjous ja osta kaksi kautta (2-3) yhteishintaan 99,90. Klikkaa täältä!


Ohjeet ryhmään liittymistä varten osallistuja saa kesäkuun aikana. Mainitse erikseen, mikäli osallistujan nimi on eri kuin maksajan.


Tiedustelut sähköpostitse sari@sarandia.fi.


Ohjaajana Sari Härkönen-Rand/Kotokunnas


Löydät minut myös Instagramista


Sarandia Facebookissa