Maisemamaalaus akryyliväreillä / 7.8. Nousiainen

Oletko haaveillut maisemamaalauksen harrastamisesta? Akryyliväreillä on helppo aloittaa tutustuminen maiseman ja tunnelman vangitsemiseksi kankaalle. Nousiaisten kotiseutumuseon inspiroivassa miljöössä on ilo taiteilla ja oppia uutta. Kurssin aikana käymme läpi akryylimaalauksen tekniikan, värien sekoittamisen ja välineiden perusteet erityisesti maisemamaalauksen näkökulmasta. Maalaamme kurssin aikana myös oman maisemataulun. Tämä kurssi sopii mainiosti myös jatkoksi kesäkuussa järjestettävälle Sielunpeili - Akstrakti akryylimaalaus -kurssille.


Aikaisempaa kokemusta akryylimaalauksesta tai muista kuvataiteista et tarvitse. Akryylimaalit ovat monipuolisuudessaan innostava väline ja niillä uskaltaa aloittelevakin maalari leikitellä.


Kurssin hintaan sisältyy välineiden käyttö, oma taulupohja sekä pieni akvarellivärisetti, jonka saat omaksesi.


Ohjeita osallistujalle: Sään salliessa maalaamme ulkona, joten varaudu sään mukaisella ja maalaamiseen sopivalla varustuksella sekä istuinalustalle/viltillä. Pandemiaan liittyvien rajoitusten salliessa taiteilemme sateen sattuessa kotiseutumuseon sisätiloissa. Kurssin aikana noudatamme turvavälejä ja sisätiloissa käytämme kasvomaskeja. Käytössä on käsienpesumahdollisuus, ulko-wc sekä käsidesi. Ethän saavu paikalle flunssaoireisena. Vallitsevan tilanteen vuoksi järjestäjä pidättää oikeuden perua kurssi, mikäli kokoontumiset kielletään. Kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan, mikäli kurssi perutaan järjestäjän toimesta tai osallistuja sairastuu. Voit halutessasi ottaa mukaan myös omia eväitä. Akryylivärit ovat vesiliukoisia, mutta huomioi silti mahdolliset tahrat esim. vaatteissa.


Lauantaina 7.8.2020 klo 11-14 Nousiaisten kotiseutumuseolla, Topoistentie 9, Nousiainen (n. 20 km Turusta)


VARAA PAIKKASI TÄÄLTÄ
Hinta 59 euroa


Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Tarvittaessa lisätietoja saat sähköpostitse: sari@sarandia.fi 


Ohjaajana Sari Härkönen-Rand/Sarandia


Löydät minut Instagramista


Sarandian Facebook-sivut

Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© SARANDIA. Design by Fearne.