Vesivärimaalauksen perusteet / 17.7. Nousiainen

 


Vesivärimaalauksen perusteet / 17.7. Nousiainen

Oletko haaveillut maalaamisesta vesiväreillä, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa? Tule oppimaan vesivärimaalauksen perusteet ja parhaimmat niksit Nousiaisten kotiseutumuseon luonnonläheiseen miljööseen. Tutustumme vesivärimaalauksessa käytettäviin välineisiin, perustekniikoihin, väreihin ja teemme pieniä harjoitustöitä. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, innokas mieli riittää. Kurssihintaan sisältyvän vesivärisetin saat omaksesi. Lisäksi kurssihintaan sisältyy myös vesiväripaperien ja siveltimien käyttö. Halutessasi voit ottaa mukaan myös omat vesivärimaalausvälineesi. Vesivärimaalauksen perusteet -kurssi sopii mainiosti pohjaksi seuraavana viikonloppuna järjestettävälle Kasveja ja kukkia vesivärein -kurssille.


Ohjeita osallistujalle: Sään salliessa maalaamme ulkona, joten varaudu sään mukaisella ja maalaamiseen sopivalla varustuksella sekä istuinalustalle/viltillä. Pandemiaan liittyvien rajoitusten salliessa taiteilemme sateen sattuessa kotiseutumuseon sisätiloissa. Kurssin aikana noudatamme turvavälejä ja sisätiloissa käytämme kasvomaskeja. Käytössä on käsienpesumahdollisuus, ulko-wc sekä käsidesi. Ethän saavu paikalle flunssaoireisena. Vallitsevan tilanteen vuoksi järjestäjä pidättää oikeuden perua kurssi, mikäli kokoontumiset kielletään. Kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan, mikäli kurssi perutaan järjestäjän toimesta tai osallistuja sairastuu. Voit halutessasi ottaa mukaan myös omia eväitä. Vesivärit ovat vesiliukoisia, mutta huomioi silti mahdolliset tahrat esim. vaatteissa.


Lauantaina 17.7.2020 klo 14-17 Nousiaisten kotiseutumuseolla, Topoistentie 9, Nousiainen (n. 20 km Turusta)


VARAA PAIKKASI TÄÄLTÄ
Hinta 59 euroa


Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Tarvittaessa lisätietoja saat sähköpostitse: sari@sarandia.fi 


Ohjaajana Sari Härkönen-Rand/Sarandia


Löydät minut myös Instagramista


Sarandia Facebookissa