Kasveja ja kukkia vesivärein / 24.7. Nousiainen


Haluatko oppia maalaamaan kauniita kasveja ja kukkia vesiväreillä? Tällä kurssilla maalaamme kasviaiheita sekä realistisesti mallista että rennosti abstraktisti. Nousiaisten kotiseutumuseon luonnonläheinen miljöö tarjoaa runsaasti inspiraatiota luonnosta kiinnostuneille maalareille. Kurssin aikana tutustumme vesivärimaalauksessa käytettäviin välineisiin, perustekniikoihin, väreihin ja teemme pieniä harjoitustöitä erityisesti kasviaiheista. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, innokas mieli riittää. Kurssihintaan sisältyvän vesivärisetin saat omaksesi. Lisäksi kurssihintaan sisältyy myös vesiväripaperien ja siveltimien käyttö. Halutessasi voit ottaa mukaan myös omat vesivärimaalausvälineesi. Edeltävänä viikonloppuna järjestettävä Vesivärimaalauksen perusteet -kurssi sopii mainiosti pohjaksi tälle kurssille.


Ohjeita osallistujalle: Sään salliessa maalaamme ulkona, joten varaudu sään mukaisella ja maalaamiseen sopivalla varustuksella sekä istuinalustalle/viltillä. Pandemiaan liittyvien rajoitusten salliessa taiteilemme sateen sattuessa kotiseutumuseon sisätiloissa. Kurssin aikana noudatamme turvavälejä ja sisätiloissa käytämme kasvomaskeja. Käytössä on käsienpesumahdollisuus, ulko-wc sekä käsidesi. Ethän saavu paikalle flunssaoireisena. Vallitsevan tilanteen vuoksi järjestäjä pidättää oikeuden perua kurssi, mikäli kokoontumiset kielletään. Kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan, mikäli kurssi perutaan järjestäjän toimesta tai osallistuja sairastuu. Voit halutessasi ottaa mukaan myös omia eväitä. Vesivärit ovat vesiliukoisia, mutta huomioi silti mahdolliset tahrat esim. vaatteissa.


Lauantaina 24.7.2020 klo 14-17 Nousiaisten kotiseutumuseolla, Topoistentie 9, Nousiainen (n. 20 km Turusta)


VARAA PAIKKASI TÄÄLTÄ
Hinta 59 euroa


Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Tarvittaessa lisätietoja saat sähköpostitse: sari@sarandia.fi 


Ohjaajana Sari Härkönen-Rand/Sarandia


Löydät minut myös Instagramista


Sarandia Facebookissa


Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© SARANDIA. Design by Fearne.